Produsén OEM / ODM Profesional Kusabab 2013

Zhongshan Chuliuxiang Catering Equipment Co., Ltd.

Kami (CLUX) diadegkeun dina 2013, mangrupikeun perusahaan pabrik sareng éksportir anu berpengalaman, anu aya di Guangdong, Cina.

CLUX khusus pikeun bakar bakar Barbébueus, Areng hawu, kompor Gas, grill Électric, alat-alat dapur Komérsial, kalayan mesin canggih sareng sumber pasokan anu saé. CLUX tiasa nyiptakeun pesenan khusus dina waktos anu wajar.CLUX mangrupikeun pasangan anu terpercaya anjeun, bakal teras-terasan nuturkeun konsép kualitas heula, jasa heula, harga anu wajar sareng tepat waktu.

Sajauh ieu, kami parantos netepkeun hubungan bisnis anu stabil, dipercaya sareng jangka panjang sareng seueur nasabah ti Vietnam, Indonesia, Thailand, Kanada, Amérika Serikat, jst. 

Urang produk

3 In 1 breakfast toaster oven

3 Dina 1 sarapan roti bakar ...

Stainless steel mini gas grill

Stainless steel mini g ...

3 burner gas grill

3 grill gas burner

Mini toaster electric oven

Mini alat keur manggang roti listrik ...

Mini 10L electric oven

Mini oven listrik 10L

Gas Hob 2 Burners table top/built in

Gas Hob 2 Burners tabl ...

Trolley gas grill

Hawu gas Trolley

Commercial 6 burner gas grills

Komérsial 6 burner ga ...

Panganyarna Dianjurkeun

application

Panggangan Pelindung

>>

Panggangan Pelindung

Area grilling ageung. BBQ grill portabel pikeun kémping. Gas Panggang haseup sareng aman. Résistansi suhu luhur. Alat outdoor anu diperyogikeun.
application

BBQ grill

>>

BBQ grill

Daérah Grilling Gedé bertulang desain burner kentel. Gas Panggang haseup sareng aman. Teu aya deformasi, nolak korosi uyah minyak. Anggo burner infra red.
application

Kompor Gas

>>

Kompor Gas

Gampang dibersihkeun. Kaluaran panas tinggi ekstrim. Kelas kuningan sambungan. Kompor sareng hobs mangrupikeun énergi
application

Tukang ngaroko

>>

Tukang ngaroko

Perokok Areng Mantep Plated steel grates masak baja Karat-tahan karat Terpasang tutup thermometer

Urang Kauntungannana

  • With over 100 models and 1,500  square meter big factory
    Kalayan langkung ti 100 model sareng 1.500 méter pasagi pabrik ageung
  • Strong R&D ability  with over 10 engineers.
    Kamampuh R&D anu kuat kalayan langkung ti 10 insinyur.
  • Complete supporting advanced  manipulator automatic production line.
    Lengkep ngadukung maju manipulasi jalur produksi otomatis.
  • 50+ honor certificates  and product certification.
    50+ sertipikat ngahargaan sareng sertifikasi produk.
  • Well-known third party   ISO, GS, etc qualified factory.
    Pabrik mumpuni ISO pihak katilu, GS, jsb anu kawéntar.
  • Annual export volume  reaches 1000+ containers.
    Volume ékspor taunan ngahontal 1000+ wadah.

CLUX Bengkel

  • Motong laser CNC

  • Ngalipet

  • Manjang

  • Stamping

  • Las

  • Polesan

  • Ngumpulkeun

  • QC

  • Ngepak

Gancang Quote

Urang Klién

1
DAAWINDAAS.cdr
3
4
5
6