Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

Zhongshan Chuliuxiang Catering Equipment Co., Ltd.

Kita (CLUX) didegaké ing 2013, minangka pabrikan lan perusahaan eksportir sing berpengalaman, sing dununge ing Guangdong, China.

CLUX khusus kanggo panggangan gas Barbecue, panggang Areng, kompor Gas, Panggangan listrik, peralatan dapur Komersial, kanthi mesin canggih lan sumber pasokan sing apik. CLUX bisa nggawe pesenan khusus ing wektu sing cukup.CLUX minangka mitra sing bisa dipercaya, bakal terus ngetrapake konsep kualitas luwih dhisik, layanan dhisik, rega sing cukup lan pengiriman wektu.

Nganti saiki, kita wis nggawe hubungan bisnis sing stabil, andal lan jangka panjang karo akeh pelanggan saka Vietnam, Indonesia, Thailand, Kanada, Amerika Serikat, lsp. 

Kita produk

3 In 1 breakfast toaster oven

Roti panggang 3 ing 1 ...

Stainless steel mini gas grill

Mini ...

3 burner gas grill

3 panggangan gas burner

Mini toaster electric oven

Mini toaster listrik ...

Mini 10L electric oven

Oven listrik Mini 10L

Gas Hob 2 Burners table top/built in

Gas Hob 2 Burners tabl ...

Trolley gas grill

Panggangan gas troli

Commercial 6 burner gas grills

Komersial 6 burner ga ...

Paling Anyar Disaranake

application

Panggangan Protable

>>

Panggangan Protable

Area Grilling Gedhe. BBQ Grill Portable kanggo Kamping. Gas Grill tanpa rokok lan luwih aman. Resistensi suhu tinggi. Piranti Luar Ruangan sing Perlu.
application

BBQ Panggangan

>>

BBQ Panggangan

Area Panggang Gedhe desain tulen kenthel sing diperkuat. Gas Grill tanpa rokok lan luwih aman. Ora ana deformasi, tahan korosi uyah minyak. Gunakake burner infrared.
application

Kompor Gas

>>

Kompor Gas

Gampang diresiki. Output panas dhuwur banget. Sambungan kuningan kelas dhuwur. Kompor lan hobs minangka energi
application

Panggangan Perokok

>>

Panggangan Perokok

Perokok Arang Rokok Plating masak baja grates Kaki logam tahan karat Tahan thermometer tutup

Kita kauntungan

  • With over 100 models and 1,500  square meter big factory
    Kanthi luwih saka 100 model lan 1.500 pabrik persegi amba
  • Strong R&D ability  with over 10 engineers.
    Kemampuan R&D sing kuwat karo luwih saka 10 insinyur.
  • Complete supporting advanced  manipulator automatic production line.
    Lengkap ndukung garis produksi otomatis manipulator lanjutan.
  • 50+ honor certificates  and product certification.
    50+ sertifikat penghargaan lan sertifikasi produk.
  • Well-known third party   ISO, GS, etc qualified factory.
    Pabrik kualifikasi ISO, GS, lsp.
  • Annual export volume  reaches 1000+ containers.
    Volume ekspor tahunan tekan 1000+ kontainer.

CLUX Lokakarya

  • Nglereni laser CNC

  • Mlengkung

  • Mulet

  • Stamping

  • Pengelasan

  • Polesan

  • Ngumpul

  • QC

  • Pengepakan

Cepet Kutipan

Kita Klien

1
DAAWINDAAS.cdr
3
4
5
6